ÇANTË SHPINE SPORTIVE KAFE Detaje

 

Kafe - 6225/005

Çantë shpine sportive ngjyrë kafe. Dopjo mbyllje me zinxhir. Brenda saj ka një ndarje për pajisjet elektronike 13-inç dhe xhepa. Ka rrip dore dhe dy rripa supi të rregullueshëm. Rripa dhe pjesë të pasme me mbushje. Mund të ngjitet në dorezat e një valixhe falë rripit të pasmë.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 44 x 31 x 16 cm. 

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE SPORTIVE KAFE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE SPORTIVE KAFE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE SPORTIVE KAFE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE SPORTIVE KAFE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE SPORTIVE KAFE të Zara-s