ÇANTË SHPINE SCHOOL

Çantë shpine me material të gomuar. Ndarja kryesore me mbyllje me zinxhir me dorëz. Xhep përpara me mbyllje me kapak dhe rrip ngjitës. Ka dy ndarje të brendshme rrjetë dhe një xhep anësor të jashtëm. Dy rripa dore dhe rripa supi të rregullueshëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 34 x 26 x 12 cm

3.990 ALL

Ngjyra I zi | 1114/830

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë

Mund të të pëlqejë edhe