ÇANTË SHPINE RRETHORE Detaje

 

1-710 - 3282/520

Çantë e tipit çantë shpine. Përbërje e butë. Detaje dekorative të litarëve lidhës me ngjyra të ndryshme. Dizajn i frymëzuar nga elementët e udhëtimit - malor. Xhepi është i mbyllur falë rregullimit të litarëve lidhës. Brenda saj ka dy xhepa të vegjël. Ka dy rripa supi të rregullueshëm dhe një rrip dore. Zinxhiri në pjesën e përparme ka një funksion dekorativ. Pamje urbane - sportiv.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 53,5 x 37,5 x 15 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË SHPINE RRETHORE të Zara-s