ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE Detaje

 

Bezhë - 6308/510

Çantë shpine ngjyrë bezhë. Trup me kapak rrethor. Rrip dore tub. Rrip supi i rregullueshëm. Mbërthesë me të mbledhur me detaje me nyje dhe magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 29,5 x 25,5 x 12 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE ME KAPAK DHE NYJE të Zara-s