ÇANTË SHPINE LËKURE Detaje

 

I zi - 3285/520

Çantë tip çantë shpine. Ngjyrë e zezë. Reliev me kokrriza në prerje. Ka dy xhepa me mbyllje me zinxhir. Brenda ndarjes kryesore (e cila gjithashtu ka një zinxhir të dyfishtë) ka një xhep për pajisje elektronike dhe portative deri në 13 inç. Ka dy xhepa anësore elastike. Ka dy rripa supi të rregullueshëm dhe një rrip dore. Si pjesa e pasme ashtu dhe rripat janë me mbushje për të ofruar rehati gjatë përdorimit. Gjithashtu përmban një hangtag dekorativ të ndashëm. Look fustani.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 50 x 30 x 12 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE LËKURE të Zara-s