ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE Detaje

 

E bardhë - 3281/520

Çantë e tipit çantë shpine. Ngjyrë e bardhë me detaje me ngjyra të zeza. Kombinimi i materialeve në prerje. Ka tre xhepa që mbyllen me zinxhir. Ndarja kryesore ka në brendësi të saj një xhep për pajisjet elektronike dhe portative deri në 13 inç. Disponon tre rripa dore dhe dy rripa supi të rregullueshëm dhe me mbushje. Pjesa e pasme e shpinës është përforcuar gjithashtu për të promovuar rehati gjatë përdorimit. Pamje sportive-urbane.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 43 x 29 x 18 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 8 nga ÇANTË SHPINE DYNGJYRËSHE të Zara-s