ÇANTË SHOPPER MINIMALE Detaje

 

Rozë - 6009/510

Çantë formë shopper në ngjyrë rozë. Fileto me kotrast ngjyre. Rripa çante dore. Rrip supi i rregullueshëm dhe i ndashëm. Kuleta e ndashme me mbyllje me zinxhir. Mbërthesë me magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 30.5 x 43 x 14 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHOPPER MINIMALE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHOPPER MINIMALE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHOPPER MINIMALE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHOPPER MINIMALE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHOPPER MINIMALE të Zara-s