ÇANTË SHOPPER ME PËLHURË ME STAMPIM LEOPARDI Detaje

 

Leopard - 6170/510

Çantë formë shopper ngjyrë leopard. Stampim leopardi në trup dhe tek rripat e supit. Pjesa e brendshme me astar.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 29 x 50 x 12 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHOPPER ME PËLHURË ME STAMPIM LEOPARDI të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHOPPER ME PËLHURË ME STAMPIM LEOPARDI të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHOPPER ME PËLHURË ME STAMPIM LEOPARDI të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHOPPER ME PËLHURË ME STAMPIM LEOPARDI të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHOPPER ME PËLHURË ME STAMPIM LEOPARDI të Zara-s