ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE Detaje

 

Floriri - 6030/510

Çantë formë shopper lëkurë ngjyrë floriri. Trup dhe rripa lëkure me finiturë metalike. Rripa çante supi.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 35 x 31,5 x 12 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË SHOPPER LËKURE METALIKE të Zara-s