ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA CORDURA© E ZEZË Detaje

 

I zi - 3534/520

Aksesorë kraharori me shumë xhepa tip çante me rrip supi. Ngjyrë e zezë. I prodhuar me pëlhurë të kualitetit të lartë të markës CORDURA ®, një material najloni që dallohet për rezistencën dhe qëndrueshmërinë e lartë ndaj gërryerjes, fërkimit dhe grisjes. I përshtatet plotësisht trupit falë shiritave që mbyllen me anë të dy pjesëve klikuese. Ka tre xhepa që mbyllen me zinxhir.

Gjatësia x Gjerësia: 22,5 x 28 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA CORDURA© E ZEZË të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA CORDURA© E ZEZË të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA CORDURA© E ZEZË të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA CORDURA© E ZEZË të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA CORDURA© E ZEZË të Zara-s