ÇANTË POSTIERI ME PERLA ME RRUAZA DHE THEKË Detaje

 

Rozë - 6616/510

Çantë postieri e vogël ngjyrë rozë. Trupi me detaje me perla dhe rruaza të ndërthurura në pjesën e përparme. Detaj me rruaza të vendosura në formë lineare në pjesën e pasme. Thekë me rruaza në pjesën e poshtme. Rrip supi me zinxhir. Pjesa e brendshme me astar. Mbërthesë me magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 18,5 x 15,5 x 0,5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË POSTIERI ME PERLA ME RRUAZA DHE THEKË të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË POSTIERI ME PERLA ME RRUAZA DHE THEKË të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË POSTIERI ME PERLA ME RRUAZA DHE THEKË të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË POSTIERI ME PERLA ME RRUAZA DHE THEKË të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË POSTIERI ME PERLA ME RRUAZA DHE THEKË të Zara-s