ÇANTË POSTIERI LËKURE

ÇANTË POSTIERI MINI LËKURE. MBËRTHIM ME ZINXHIR. ASTAR TEKSTIL. RRIP I RREGULLUESHËM DHE I HEQSHËM QË MUND TË PËRDORET NË FORMA TË NDRYSHME. PUNIME METALI NË GRI PLUMB.

LARTËSIA X GJERËSIA X THELLËSIA: 12 X 17.5 X 6 cm.

8.990 ALL

Ngjyra Portokalli Tjegull | 3638/820

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë

Mund të të pëlqejë edhe