ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA Detaje

 

Kombinuar - 5640/510

Çantë postieri në formë kutie me kombinim ngjyrash. Trup me detaje letre natyrale dhe rruaza të vendosura me rreshta. Rrip supi me zinxhir. Pjesa e brendshme me astar. Mbyllje me anë të një pjese metalike.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 15,5 x 17 x 5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË POSTIERI KUTI ME VIJA ME RRUAZA të Zara-s