ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE Detaje

 

E bardhë - 3551/520

Çantë postieri e kryqëzuar. Kombinim materialesh dhe ngjyrash në prerje. Ka dy xhepa me mbyllje me zinxhir. Xhepi i poshtëm ka një dekorim me gërsheta. Rrip supi i rregullueshëm dhe i këmbyeshëm. Pjesa e pasme është me mbushje për të siguruar rehati gjatë përdorimit. Përveç kësaj, në këtë zonë, ka një xhep me mbyllje me zinxhir. Look urban - fustan.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 30 x 19 x 6,5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË POSTIERI E GËRSHETUAR SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s