ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE Detaje

 

I zi - 6678/510

Çantë me rrip supi ngjyrë e zezë. Trup me finiturë me krisje dhe efekt llustrafinë. Xhep në formë portofoli i ndashëm në pjesën e përparme me detaje me lidhëse shumëngjyrëshe dhe mbyllje me zinxhir. Xhepa anësore me mbyllje me perçina. Rrip supi i rregullueshëm. Pjesa e brendshme me astar. Mbërthesë me zinxhir.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 14,5 x 18,5 x 7,5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË POASTIERI PORTOFOL I NDASHËM ME DETAJ ME LIDHËSE të Zara-s