ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE Detaje

 

Kafe - 3418/520

Çantë dore e tipit valixhe. Bojë kafe. Ka tre xhepa që mbyllen me zinxhir. Brenda ndarjes kryesore ka një xhep për pajisjet elektronike dhe portative deri në 13 inç. Ka gjithashtu disa xhepa me madhësi të ndryshme. Ka dy rripa dore dhe një rrip të rregullueshëm dhe të ndashëm për supet (fiksohet në pjesët metalike të rripave të dorës me anë të një mekanizmi mbyllës). Pamje elegante.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 33 x 42 x 10 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE të Zara-s