ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR Detaje

 

E gjelbër Kaki - 3524/520

Trastë lloj çantë mesi. Kombinim i ngjyrave dhe materialeve në prerje. Përbërje e butë. Ka tre xhepa me mbyllje me zinxhir. Zinxhir i rregullueshëm me mbyllje me klik. Mund të mbahet edhe si një çantë me rrip supi të kryqëzuar në karaharor ose në shpinë. Pamja urbane - rrugë.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 21,5 x 27,5 x 9 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË MESI SOFT E KOMBINUAR të Zara-s