ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH Detaje

 

Flori - 6635/510

Çantë mesi ngjyrë ari. Formë ovale. Stampim motive kafshësh në trupore me finiturë metalike. Dy rripa dore; njëri i ngurtë në formën e një dysheje T dhe tjetri i lëvizshëm. Rrip supi i heqshëm me zinxhir. Interior me astar. Mbërthesë me kapak dhe magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 15 x 18 x 6 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 8 nga ÇANTË MESI OVALE E METALIZUAR ME STAMPIM KAFSHËSH të Zara-s