ÇANTË ME RRIP SUPI SI ÇANTË MESI E GËRSHETUAR Detaje

 

E zezë - 6540/510

Çantë me rrip supi ngjyrë e zezë. Formë çante mesi. Trup i gërshetuar. Rrip supi i rregullueshëm me detaje me tegel të theksuar me kontrast ngjyrash. Pjesa e brendshme me astar me xhep. Mbërthesë me zinxhir me maksi dorëz.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 18 x 33 x 10 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË ME RRIP SUPI SI ÇANTË MESI E GËRSHETUAR të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË ME RRIP SUPI SI ÇANTË MESI E GËRSHETUAR të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË ME RRIP SUPI SI ÇANTË MESI E GËRSHETUAR të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË ME RRIP SUPI SI ÇANTË MESI E GËRSHETUAR të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË ME RRIP SUPI SI ÇANTË MESI E GËRSHETUAR të Zara-s