ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 6341/510

Çantë me rrip supi në kombinim ngjyrash. Trup me ngjyrë metalike me formë drejtkëndëshe. Dy xhepa përpara me mbërthesë me zinxhir. Rrip i rregullueshëm me kombinim materialesh. Pjesa e brendshme me astar. Mbërthesë me zinxhir.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 13 x 23.5 x 6 cm.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË ME RRIP SUPI NGJYRË METALIKE ME XHEPA të Zara-s