ÇANTË ME RRIP SUPI MINI PËR FUSTAN Detaje

 

I zi - 6600/005

Çantë e vogël me rrip kryq. Finiturë e grimcuar. Mbyllje me zinxhir. Ka një xhep para. Disponon një rrip të rregullueshëm dhe të heqshëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 20 x 15 x 5 cm.

Mund të kombinohet me grepa model karabiner me referencat 6602/005, 6603/005 dhe 6604/005.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË ME RRIP SUPI MINI PËR FUSTAN të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË ME RRIP SUPI MINI PËR FUSTAN të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË ME RRIP SUPI MINI PËR FUSTAN të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË ME RRIP SUPI MINI PËR FUSTAN të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË ME RRIP SUPI MINI PËR FUSTAN të Zara-s