ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT Detaje

 

E bardhë - 6302/510

Çantë me rrip supi në disa ngjyra: jeshile dhe e bardhë. Stampim me lekurë gjarpri në trup. Rripa çante dore. Rrip supi me zinxhir të ndashëm. Pjesa e brendshme me astar. Mbërthesë me magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 15.5 x 22 x 7 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË ME RRIP SUPI ME STAMPIM ME LËKURË GJARPRI RRIP CUT OUT të Zara-s