ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE Detaje

 

E bardhë - 6673/510

Çantë me rrip supi lëkure e disponueshme në disa ngjyra: e zezë, e kuqe dhe e bardhë. Trup i sheshtë lëkure me detaje me pjesë metalike në anë. Rripa supi me rripa të hollë tubularë. Pjesa e brendshme me astar me xhep me mbërthesë me zinxhir. Mbërthesë me magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 26 x 25 x 1 cm.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË ME RRIP SUPI E SHESHTË ME LËKURË ME DETAJE METALIKE të Zara-s