ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË Detaje

 

E bardhë - 6694/510

Çantë në formë thesi të vogël ngjyrë e bardhë. Trup dhe rripa me tegela tub me kontrast ngjyrash. Rrip dore tubular. Rrip dore me detaje unazash metalike. Pjesa e brendshme me astar. Mbërthesë me të mbledhur me detaje me thekë.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 18 x 17,5 x 9,7 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË E VOGËL THES ME THEKË të Zara-s