ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU Detaje

 

Blu - 3714/520

Çantë dore tip portofoli dhe mbajtëse dokumentash. Ngjyra blu. Reliev me kokrriza në prerje. Ka tre xhepa me mbyllje me zinxhir. Ka rrip dore të rregullueshëm dhe të heqshëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 25 x 33 x 5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË DORE PËR MBAJTJEN E DOKUMENTAVE BLU të Zara-s